Healing by Lokesh

Nytorp 201
28491 Perstorp

Healing är friskvård

Reiki är en populär form av healing som inte förutsätter religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki healing
Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Ärkeängelhealing, som går ut på att fysiska spänningar och blockeringar, som genom beröring löser upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan eller känslan från början.

Ärkeängelhealing eller Daskalos healing. Healing tekniken har fått sitt namn efter grundaren Stylianos Atteshlis även kallad Daskalos (vilket betyder lärare på grekiska). Daskalos levde på Cypern 1912-1995. Daskalos är känd som en mycket stor healer med stark medial gåva. Han hade ett nära samarbete och kontakt med ärkeänglarna (Rafael, Mikael, Gabriel, Uriel)

Healingen sker i kraftfultl tätt samarbete med ärkeänglarna som arbetar med allt från fysiska problem till tankar och känslor, även bra vid sömnproblem, stress och värk. Det är den här behandlingen som är den som jag arbetar mest med. Den har en riktigt bra balans mellan fysiska problem känslor och tankar där ärkeänglarna arbetar för att skapa största möjliga positiva förändring i situationen som den är vid behandlingstillfället.

Healing kan beskrivas som en energibehandling som frisätter kroppens energiflöde och självläkande förmåga. Andra kroppsterapier blir också healing eller självläkning. Enda skillnaden är att i en healingsession släpper jag som terapeut helt görandet utan jag är bara länken som ärkeänglarna behöver för att kunna utföra healingen.